Norton Recensie

Wat gelijk opvalt bij de website van Norton is dat het hier om een goede Nederlandse website gaat, daarmee bedoelen we dat deze niet halfslachtig is vertaald vol Engelse termen wat we regelmatig zien. Dit zie je ook terug in de uitgebreide Help sectie met vragen en antwoorden.

9 Expert
4 Gebruikers (3 Oordelen)
Eigenschappen:
  • Stopt 100% van virussen
  • Niet-goed Geld-terug
  • Zelf samenstellen: PC's / Jaren
Systeem:
  • Windows
  • MAC
  • Mobiel
Tegenhouden Virussen & Bedreigingen10
Gebruikte Resources & Gebruiksvriendelijkheid10
Klantenservice8

Norton Antivirus 
* Nu tot maximaal 40% korting
Van €49,99 nu voor €29,99 voor 1 PC / 1 jaar
Van €69,99 nu voor €49,99 voor 5 PC’s / MAC’s / Smartphones
Direct Bestellen

Voor de virusscanners biedt Norton drie verschillende abonnementen aan: Standaard, Deluxe en Premium. We bespreken per stuk de eigenschappen en functionaliteiten.

Standaard

In het standaard abonnement van Norton zit met name een virusscanner. De Norton Virusscanner is daarentegen wel erg goed. Deze komt regelmatig perfect door een test als het gaat om het tegenhouden van virussen en malware. Dit geldt zowel voor Windows 8 als Windows 10, daarbij is ook de gebruiksvriendelijkheid erg hoog en de belasting voor het systeem redelijk laag. Een prima product waar je bij het Standaard abonnement voor €29,99 één PC of MAC voor één jaar van bescherming voorziet.

Deluxe

Wil je gelijk meerdere computers of MAC apparaten van een virusscanner voorzien dan kan het Deluxe abonnement snel uit. De Norton Security Deluxe werkt tot maximaal 5 PC’s, MAC’s, smartphones of tablets. Voor €49,99 per jaar heb je alle apparaten in je huis virusvrij.

Premium

Als derde optie is er bij Norton het Premium abonnement. Deze bevat dezelfde virusscanner als de voorgaande twee abonnementen en werkt tot maar liefst 10 apparaten in je huis. Enkele extra functies die er bij inbegrepen zitten zijn de oudercontrole functie waarbij je toegang en tijdslimieten voor de apparaten van je kinderen kunt invoeren. Daarnaast is er een backup functie toegevoegd waarbij je ook nog 25 GB aan cloud opslagruimte krijgt om naast je PC nog een extra veilige plek voor bestanden te hebben. Met een prijs van €59,99 per jaar is deze net iets duurder maar de toegang tot 10 apparaten maken de prijs per apparaat wel een stuk goedkoper. Wie 3 of meer apparaten wil beveiligen kan erg goed voor de Premium optie kiezen.

100% Garantie

Norton biedt haar klanten een 100% Garantie. In deze garantie geven ze alle klanten hun geld terug mochten zij toch last krijgen van een virus ondanks dat de Norton virusscanner was geïnstalleerd. Zo’n sterke geld-terug-garantie zijn we nog niet eerder tegengekomen en geeft blijk van een sterke overtuiging van het bedrijf dat zij alle virussen weten tegen te houden.

Let er wel op dat deze geld terug garantie enkel geldig is bij rechtstreekse aanschaf, enkel voor klanten die direct via de Norton website hun abonnement hebben afgesloten (deze link).

Software

De antivirus software van Norton heeft zowel voor Windows 8 als Windows 10 een 100% score gehaald in de laatste testen van AV-test.org. Daarnaast heeft Norton ook volledige MAC en mobiel software beschikbaar. Norton draait op de volgende systemen: Windows XP tot en met Windows 10, MAC OS X (huidige en laatste 2 versies), Android 4.03 en hoger, iOS 8 of hoger.

Klantenservice

Norton heeft zoals veel software aanbieders een klantenservice gericht op online chatten. Wie toch graag telefonisch contact wil moet eerst een formulier invullen, enigszins omslachtig in onze ogen. Wat wij wel weer mooi vinden is dat Norton grafisch weergeeft wanneer de wachttijden het langst zijn. Bellen kan enkel op werkdagen tot 20:00 ’s avonds, de chat is altijd bereikbaar. Hoewel de chat Nederlandstalig is wordt deze buiten kantooruren door Engels sprekende medewerkers bemand die met een vertaalprogramma werken.

Product Overzicht 
Norton Producten (tot 40% korting)
Bekijk Korting Producten

Deel je ervaring

Wat zeggen gebruikers Deel je ervaring
Sort by:

Be the first to leave a review.

Geverifeerd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}