Nederlandse Tests ✓ Alleen Goede Virusscanners ✓ Reviews & Prijzen

Avast Reviews

Avast is een bekende speler op het gebied van (gratis) cybersecurity, met een breed scala aan producten, van gratis antivirussoftware tot premium beveiligingspakketten. De software staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en biedt solide bescherming tegen een scala aan bedreigingen. Hoewel het gratis aanbod een goede basisbescherming biedt, zijn sommige geavanceerde functies voorbehouden aan betaalde abonnementen, wat de volledige bescherming kan beperken voor wie op zoek is naar uitgebreidere beveiliging. Bovendien hebben sommige gebruikers melding gemaakt van opdringerige aanbiedingen voor upgrades, wat de gebruikservaring kan beïnvloeden. Over het algemeen biedt Avast een degelijke beveiliging, maar sommige gebruikers kunnen de nadruk op upselling als storend ervaren.

Categorieën
 • Alle
 • Favoriet
 • Populair
 • Meest gewaardeerd

Avast Premium Security

Oorspronkelijke prijs was: € 93,00.Huidige prijs is: € 37,59.
60%
Toevoegen aan vergelijken
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende
Alle Producten van Avast
 1. Avast Free Antivirus: Gratis antivirussoftware voor basisbescherming tegen malware.
 2. Avast Premium Security: Betaalde versie met extra functies zoals firewall, ransomwarebescherming en WiFi-beveiliging.
 3. Avast Ultimate: Een alles-in-één pakket met Premium Security, VPN, Cleanup Premium en wachtwoordbeheer.
 4. Avast SecureLine VPN: Een afzonderlijke VPN-service voor het veilig browsen op openbare netwerken en toegang tot geo-beperkte inhoud.
 5. Avast Cleanup Premium: Optimalisatietool voor het verbeteren van de prestaties van pc's door onnodige bestanden te verwijderen en registerproblemen op te lossen.
 6. Avast Secure Browser: Een webbrowser met ingebouwde beveiligings- en privacyfuncties.
 7. Avast Passwords: Een afzonderlijke wachtwoordbeheerder voor het veilig opslaan en beheren van wachtwoorden.
 8. Avast Business Antivirus: Specifieke antivirusoplossingen voor bedrijven en zakelijke omgevingen, zoals Endpoint Protection en CloudCare.

Andere Virusscanner Merken

Alle virusscanners die wij uitgebreid behandelen: Avast, Avira, AVG, Bitdefender, F-Secure, Hitman Pro, McAfee, Microsoft DefenderNorton en Panda! Wij hebben alleen de merken opgenomen met tevreden gebruikers in Nederland.

BesteVirusscanners.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0