Nederlandse Tests ✓ Alleen Goede Virusscanners ✓ Reviews & Prijzen

AVG Reviews

is AVG een goede virusscanner?

Zeker! AVG is als een digitale bewaker voor je computer. Het zoekt en stopt slechte dingen zoals virussen en ander vervelend spul dat je computer kan schaden. Het beschermt je terwijl je online bent en houdt een oogje op wat je downloadt of opent, om ervoor te zorgen dat het veilig is. Maar onthoud, zelfs met AVG, is het slim om voorzichtig te zijn op het internet.

Categorieën
 • Alle
 • Favoriet
 • Populair
 • Meest gewaardeerd
Oorspronkelijke prijs was: € 67,99.Huidige prijs is: € 43,99.
35%
Toevoegen aan vergelijken
Gratis
AVG Logo
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

10 opvallende zaken over de AVG Virusscanner

 1. Gratis versie: AVG biedt een gratis versie van hun antivirussoftware, wat het toegankelijk maakt voor veel gebruikers die op zoek zijn naar basisbescherming.
 2. Betaalde versie: Naast de gratis versie biedt AVG ook betaalde versies met extra functies zoals realtime bescherming, firewalls en ouderlijk toezicht.
 3. Platformondersteuning: Het werkt op verschillende platforms, waaronder Windows, macOS en Android, wat handig is voor mensen met verschillende apparaten.
 4. Gebruiksvriendelijk: AVG staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk is om scans uit te voeren en instellingen aan te passen.
 5. Realtime bescherming: Het biedt realtime bescherming door actief te scannen op bedreigingen terwijl je bestanden downloadt, opent of deelt.
 6. Performance Impact: AVG staat erom bekend een lage impact te hebben op de prestaties van je computer in vergelijking met sommige andere antivirusprogramma's, waardoor het geschikt is voor oudere systemen.
 7. Frequentie van updates: AVG wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe virusdefinities om te zorgen dat het up-to-date blijft in de strijd tegen nieuwe bedreigingen.
 8. Privacytools: Naast antivirusfuncties biedt AVG ook tools voor privacybescherming, zoals het verwijderen van sporen van je online activiteiten en het beschermen van gevoelige gegevens.
 9. Scanopties: Het biedt verschillende scanopties, van snelle scans tot grondige systeem-scans, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je behoeften past.
 10. Community-gebaseerde bescherming: AVG maakt deel uit van een grote gebruikersgemeenschap die helpt bij het identificeren van nieuwe bedreigingen, waardoor het snel kan reageren op opkomende gevaren.

Andere Virusscanner Merken

Alle virusscanners die wij uitgebreid behandelen: Avast, Avira, AVG, Bitdefender, F-Secure, Hitman Pro, McAfee, Microsoft DefenderNorton en Panda! Wij hebben alleen de merken opgenomen met tevreden gebruikers in Nederland.

BesteVirusscanners.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
2