Nederlandse Tests ✓ Alleen Goede Virusscanners ✓ Reviews & Prijzen

Hitman Pro Reviews

HitmanPro onderscheidt zich op verschillende manieren van traditionele antivirussoftware:

  1. Cloud-gebaseerde scan: HitmanPro maakt gebruik van geavanceerde cloudtechnologie voor het detecteren van bedreigingen. Het maakt verbinding met meerdere antivirusengines in de cloud, waardoor het een uitgebreide scan kan uitvoeren en zo nieuwe en bestaande bedreigingen kan identificeren.
  2. Gedragsanalyse: Het programma voert grondige gedragsanalyses uit. Het kijkt niet alleen naar bekende malwarehandtekeningen, maar ook naar verdachte activiteiten en gedragingen van programma’s. Zo kan het nieuwe, nog niet-geïdentificeerde bedreigingen opsporen.
  3. Gebruiksgemak: HitmanPro staat bekend om zijn eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface. Het is vaak een aanvulling op andere antivirusprogramma’s en biedt een snelle scanoptie voor het opsporen van malware. Die snelle scans zijn behoorlijk anders dan onze analyses bij de reviews van Avira en Norton.
  4. Scantijd: Door de cloudgebaseerde scan en de focus op gedragsanalyse kan HitmanPro vaak sneller werken dan traditionele antivirussoftware. Het scant efficiënt en effectief zonder de systeemprestaties te zwaar te belasten.
Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
Lage Prijs
Hitman Pro Logo

Hitman Pro Alert

Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 29,95.
25%
Toevoegen aan vergelijken
Lage Prijs
Hitman Pro Logo
Oorspronkelijke prijs was: € 21,95.Huidige prijs is: € 19,95.
9%
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende
Hitman heeft wel een kleine product lijn in vergelijking tot zijn concurrenten, er zijn maar twee pakketten die je kan afnemen, Hitman Pro en Hitman Pro Alert.

Andere Virusscanner Merken

Alle virusscanners die wij uitgebreid behandelen: Avast, Avira, AVG, Bitdefender, F-Secure, Hitman Pro, McAfee, Microsoft DefenderNorton en Panda! Wij hebben alleen de merken opgenomen met tevreden gebruikers in Nederland.

BesteVirusscanners.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
2