Nederlandse Tests ✓ Alleen Goede Virusscanners ✓ Reviews & Prijzen

Microsoft Defender Reviews

Microsoft Defender, ooit bekend als Windows Defender, heeft zich ontwikkeld tot een krachtige en ingebouwde beveiligingsoplossing voor Windows-gebruikers. Deze alles-in-één antivirussoftware is geïntegreerd in het besturingssysteem, waardoor het een toegankelijke en vertrouwde keuze is voor velen. In onze diepgaande review duiken we dieper in op de functionaliteiten, prestaties en effectiviteit van Microsoft Defender, om je een duidelijk beeld te geven van wat deze beveiligingssoftware te bieden heeft.

Er is een basis pakket en een zakelijk pakket beschikbaar! Lees ook onze blogpost: Is Microsoft Defender Voldoende bescherming?

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
Toevoegen aan vergelijken
Oorspronkelijke prijs was: € 33,60.Huidige prijs is: € 30,80.
8%
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

Producten van Microsoft voor computer beveiliging

  1. Microsoft Defender Antivirus (voor consumenten): Voor Windows-gebruikers is Microsoft Defender Antivirus de standaard ingebouwde beveiligingsoplossing die bescherming biedt tegen verschillende vormen van malware, virussen, ransomware en andere bedreigingen.
  2. Microsoft 365 Defender (voor bedrijven): Een geavanceerde oplossing die AI-aangedreven beveiliging biedt voor bedrijven. Het omvat endpointbeveiliging, detectie en respons op bedreigingen, identiteits- en toegangsbeheer, en meer.
  3. Microsoft Defender for Endpoint: Specifiek gericht op de beveiliging van endpoints zoals apparaten en computers binnen een bedrijfsnetwerk. Het biedt geavanceerde bescherming tegen geavanceerde aanvallen, detectie van bedreigingen en beheer van kwetsbaarheden.
  4. Microsoft Defender for Office 365: Gericht op het beschermen van de Office 365-applicaties en -gegevens tegen bedreigingen zoals phishing-aanvallen, malware in e-mailbijlagen en meer.

Andere Virusscanner Merken

Alle virusscanners die wij uitgebreid behandelen: Avast, Avira, AVG, Bitdefender, F-Secure, Hitman Pro, McAfee, Microsoft DefenderNorton en Panda! Wij hebben alleen de merken opgenomen met tevreden gebruikers in Nederland.

BesteVirusscanners.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0