Nederlandse Tests ✓ Alleen Goede Virusscanners ✓ Reviews & Prijzen

Norton Reviews

Norton, al lang een gevestigde naam in de wereld van cyberbeveiliging, staat bekend om zijn uitgebreide suite aan beveiligingsoplossingen. Met een rijke geschiedenis van bescherming tegen malware en cyberdreigingen heeft Norton een sterke reputatie opgebouwd. In onze gedetailleerde review duiken we dieper in op de functies, prestaties en gebruiksvriendelijkheid van Norton’s antivirussoftware, om je een volledig beeld te geven van wat deze beveiligingsoplossing te bieden heeft.

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd

Norton Deluxe

Oorspronkelijke prijs was: € 104,99.Huidige prijs is: € 49,99.
52%
Toevoegen aan vergelijken

Norton Antivirus Plus

Oorspronkelijke prijs was: € 34,99.Huidige prijs is: € 14,99.
57%
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

Norton kent vele producten en diensten:

  1. Norton 360: Een alles-in-één beveiligingssuite die antivirusbescherming biedt, samen met functies zoals een wachtwoordmanager, VPN, ouderlijk toezicht, cloudback-up en meer.
  2. Norton AntiVirus Plus: Gericht op essentiële antivirusbescherming met functies zoals bescherming tegen malware, ransomware en phishing-aanvallen.
  3. Norton Internet Security: Een uitgebreid pakket dat naast antivirus ook geavanceerde beveiligingsfuncties biedt, zoals firewallbescherming, veilig bankieren, ouderlijk toezicht en meer.
  4. Norton Secure VPN: Een aparte VPN-service die online privacy en anonimiteit biedt door middel van versleuteling en het verbergen van IP-adressen.
  5. Norton Small Business: Speciaal ontworpen voor kleine bedrijven, biedt deze oplossing bescherming voor apparaten en gegevens tegen diverse cyberdreigingen.

Andere Virusscanner Merken

Alle virusscanners die wij uitgebreid behandelen: Avast, Avira, AVG, Bitdefender, F-Secure, Hitman Pro, McAfee, Microsoft DefenderNorton en Panda! Wij hebben alleen de merken opgenomen met tevreden gebruikers in Nederland.

BesteVirusscanners.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
2