Nederlandse Tests ✓ Alleen Goede Virusscanners ✓ Reviews & Prijzen

Panda Reviews

Panda Security, een voorloper in de wereld van antivirussoftware, staat bekend om zijn innovatieve benadering van cyberbeveiliging. Met een focus op geavanceerde AI-technologieën biedt Panda Security een scala aan beveiligingsoplossingen. In onze uitgebreide review verkennen we de functionaliteiten, effectiviteit en het gebruiksgemak van Panda Security’s antivirussoftware, om een diepgaand inzicht te geven in de bescherming die het biedt.

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd

Panda Dome Premium

Oorspronkelijke prijs was: € 119,00.Huidige prijs is: € 89,24.
25%
Toevoegen aan vergelijken
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende
  1. Panda Dome Essential: Dit is hun basispakket met antivirusbescherming, firewall, wifi-beveiliging en bescherming tegen ransomware.
  2. Panda Dome Advanced: Naast de functies van Essential omvat Advanced ook bescherming voor meerdere besturingssystemen (Windows, Mac, Android) en extra tools voor optimalisatie van systemen.
  3. Panda Dome Complete: Een uitgebreid pakket dat alles biedt van Advanced, aangevuld met functies zoals ouderlijk toezicht, bestandsversleuteling en identiteitsbescherming.
  4. Panda Dome Premium: Het topaanbod van Panda Security, inclusief alle functies van Complete, plus onbeperkte VPN voor anoniem browsen en extra tools voor gegevensbescherming.

Andere Virusscanner Merken

Alle virusscanners die wij uitgebreid behandelen: Avast, Avira, AVG, Bitdefender, F-Secure, Hitman Pro, McAfee, Microsoft DefenderNorton en Panda! Wij hebben alleen de merken opgenomen met tevreden gebruikers in Nederland.

BesteVirusscanners.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0