€29,95 vanaf€ 23,96Per jaar
Geschikt voor:
windowsmacandroid
€29,95 vanaf€ 23,96Per jaar

Bullguard Virusscanner 2019

Bullguard is een bedrijf uit Denemarken dat in 2001 is opgericht. Sinds 2002 is ze de Bullguard virusscanner beschikbaar voor klanten.

VOORDELEN:

 • 9,2 op ‘virussen’ (Consumentenbond 2019)
 • TOP product 2018 (AV-test)
 • Betalen met iDeal
 • Nederlandse software
 • Extra korting bij 2 of 3 jaar vooruitbetalen

NADELEN:

 • MAC/Android ondersteuning vanaf Internet

Actie (mei 2019):

Nu 50% korting op het Internet Security abbonement, geschikt voor 3 apparaten(Win/MAC/Android), leg gelijk voor 2 of 3 jaar vast voor extra korting.

Direct Bestellen

3 jaar bestellen = 33% extra korting

€ 23,96 Bestel

Keuze uit 3 abonnementen

 Antivirus
Internet SecurityPremium
Antivirus
Anti Malware
Anti-Spyware
Anti-Phishing
Windows
Mac
Android
Firewall
Oudercontrole
Cloud Backup
Wifi bescherming
Identiteitsbescherming
Aantal apparatenmax. 1max. 10max. 15
Standaardprijs€29,95€59,95€89,95
Actietarief€23,96
(bestellen)
€29,97
(bestellen)
€35,98
(bestellen)

Keuze uit 3 Abonnementen

Bullguard biedt keuze uit drie antivirus pakketten: Antivirus, Internet Security en Premium.

1. Bullguard Antivirus

De standaard virusscanner van Bullguard heet Bullguard Antivirus. Hiermee voorzie je één Windows PC van een virusscanner en kun je veilig internetten en browsen. Er zit een spamfilter bij voor het filteren van email, beschermt tegen spyware en is gericht op het voorkomen van phishing. Kortom een basis virusscanner zonder extra diensten. Hiervoor zijn de andere pakketten beschikbaar.

Geschikt voor:

 • Maximaal 1 PC
 • Windows systeem
 • Basis bescherming

€29,95 voor 1 PC per 1 jaar
20% korting via deze link (Bestellen)

2. BullGuard Internet Security (Aanbevolen Keuze)

De Bullguard Internet Security is de virusscanner met bijna alle functies en opties. Wat beter is aan dit pakket is dat je hiermee standaard 3 apparaten kunt beveiligen waaronder nu ook MAC en Android. Ook zit er een firewall bij, één van de belangrijkste dingen die in de basis Antivirus ontbreekt. Ook krijg je gratis 5 GB online opslag in de veilige cloud van Bullguard waarmee je extra bestanden van een veilige backup kunt voorzien.

Geschikt voor:

 • Alle systemen (Windows/MAC/Android)
 • Huishouden tot 10 apparaten
 • Optimale bescherming (inclusief Firewall)
 • Gezinnen (inclusief oudercontrole)

50% korting: Nu €29,97 i.p.v. €59,95 voor 3 PC’s/MAC’s/Androids per 1 jaar
(Bestellen)

3. BullGuard Premium Protection

Het derde abonnement van BullGuard omvat alle mogelijke opties die het bedrijf te bieden heeft en is een combinatie van de abonnementen Internet Security en Identity. Voor €89,95 per jaar krijg je de virusscanner, de Firewall, 25 GB online opslag, volledige Identity bescherming inclusief Facebook-beveiliging voor kinderen. Het enige dat er niet bij in zit is de mobiele Android App bescherming.

Geschikt voor:

 • Maximaal 15 apparaten
 • Gebruikers die veel waarde hechten aan Wifi bescherming en identiteitscontrole.

€89,95 voor 10 PC’s/MAC’s/Androids per 1 jaar
(Bestellen)

Extra Diensten

BullGuard Identity

Deze software van Bullguard bevat géén virusscanner, het is enkel een programma dat helpt om je identiteit te beschermen. Het doet dit door te zoeken naar privacygevoelige gegevens op de computer en u op de hoogte te brengen zodra deze gegevens een risico lopen. Vervolgens is het echter aan jezelf om de gegevens dan ook daadwerkelijk te beschermen.Voor €39,95 hadden wij echter wel iets meer functionaliteiten verwacht dan momenteel geboden worden.

Bullguard Mobile

De mobiele App van Bullguard is erg interessant. Ook dit is een volwaardige virusscanner voor Android. Echter vanaf het premium abonnement kun je hiermee tot 5 Android telefoons via ‘Parental Control’ monitoren. Zo kun je meerdere kinderen gemakkelijk in de gaten houden, bijvoorbeeld met wie ze bellen, welke apps ze gebruiken en zelfs hun locatie. Ideaal en veel waarde voor het bedrag van slechts €23,95, wie slechts 3 apparaten wil gebruiken krijgt €4,- korting.

Software

Bullguard is in diverse talen beschikbaar waaronder Nederlands, Engels en Duits. De virusscanner van Bullguard werkt erg goed waarbij in een test van AV-comparatives (2018) nog de maximale score is behaald. De Consumentenbond gaf in 2019 Bullguard een 8,4 op het onderdeel Malware en een 9,2 op het onderdeel Virussen.

BullGuard scoort een 9,2 op ‘Scan PC met virussen’, Consumentenbond 2019

In deze laatste test is het Internet Security abonnement getest, deze is met €59,95 iets duurder maar wanneer je het over twee of drie PC’s kunt verdelen compenseert dat enigszins.

TOP Product met 100% bescherming, volgens AV-test (2018)

BullGuard wordt regelmatig erg goed getest en staat dan ook terecht in onze Top 3.

Klantenservice

BullGuard heeft 24 uur per dag 7 dagen per week technische ondersteuning, zowel per email als via een live chat functie. Dit ziet er goed uit, ook het feit dat alle talen worden ondersteund in de helpdesk is prettig om te zien. Een nadeel is dat er géén telefonische helpdesk beschikbaar is. Er is ook een onderdeel op de website met antwoorden op veelgestelde vragen, echter is deze dan weer enkel in het Engels en niet in het Nederlands beschikbaar.

Conclusie

Het instap Antivirus pakket heeft met €29,95 weliswaar een scherpe vanaf prijs, toch zien wij dit niet als het meest geschikte pakket. We raden aan het BullGuard Internet Security abonement te nemen. In dit abonnement zit ondersteuning voor Windows, MAC en Android, krijg je standaard een Firewall en oudercontrole en kun je de virusscanner gelijk op 3 apparaten of meer installeren.

De twee extra’s wifi bescherming en identiteitscontrole uit het duurste pakket zijn in onze ogen de €30 extra per jaar niet waard. Dit voegt qua bescherming ook weinig toe. Het Premium pakket is wel interessant wanneer je 10 of 15 apparaten wil beschermen in één abonnement.

Aanbevolen abonnement: Internet Security

Bestel nu voor €29,97

30 dagen geld-terug garantie