€29,95 vanaf€ 23,96Per jaar
Geschikt voor:
windowsmacandroid
€29,95 vanaf€ 23,96Per jaar

Bullguard Virusscanner 2019

Bullguard is een bedrijf uit Denemarken dat in 2001 is opgericht. Sinds 2002 hebben ze de Bullguard virusscanner beschikbaar voor klanten.

VOORDELEN:

  • 98,4% malware geblokkeerd (dec 2018)
  • Betalen met iDeal
  • Nederlandse software

NADELEN:

  • MAC/Android ondersteuning vanaf Internet
  • Hoog aantal false positives in laatste tests

NU 50% KORTING:

Nu 50% korting op het (middelste) abonnement Bullguard Internet Security, geschikt voor maximaal 3 apparaten.

Betaal nu €29,97 i.p.v. €59,95

€ 23,96 Bestel

Keuze uit 3 abonnementen

 Antivirus Plus
Internet SecurityPremium
Antivirus
Anti Ransomware
Anti-spyware
Anti-phishing
Firewall
Oudercontrole
Cloud Backup
Wifi controle
Netwerkscanner
Aantal apparaten1310
Standaardprijs€29,95€59,95€89,95
Actietarief€23,96€29,97€35,98

Producten

Bullguard heeft naast het basis Antivirus programma nog vier andere beveiligingspakketten te koop. We bespreken de in totaal vijf varianten stuk voor stuk.

Bullguard Antivirus

De standaard virusscanner van Bullguard heet Bullguard Antivirus. Hiermee voorzie je één PC van een virusscanner en kun je veilig internetten en browsen. Er zit een spamfilter bij voor het filteren van email, beschermt tegen spyware en is gericht op het voorkomen van phishing. Kortom een basis virusscanner zonder extra diensten. Hiervoor zijn de andere pakketten beschikbaar.

€29,95 voor 1 PC per 1 jaar
20% korting via deze link > Direct Bestellen

BullGuard Internet Security

(“Beste in 2016” volgens Consumentenbond)

De Bullguard Internet Security is de virusscanner met enkele extra opties. Wat beter is aan dit pakket is dat je hiermee standaard 3 PC’s kunt beveiligen. Ook zit er een firewall bij, één van de belangrijkste dingen die in de basis Antivirus ontbreekt. Ook krijg je gratis 5 GB online opslag in de veilige cloud van Bullguard waarmee je extra bestanden van een veilige backup kunt voorzien. De extra PC Tune Up zou zogenaamd je PC sneller moeten maken maar dit soort dingen werkt niet altijd optimaal.

€59,95 voor 3 PC’s/MAC’s/Androids per 1 jaar
Direct Bestellen

BullGuard Premium Protection

Het derde abonnement van BullGuard omvat alle mogelijke opties die het bedrijf te bieden heeft en is een combinatie van de abonnementen Internet Security en Identity. Voor €89,95 per jaar krijg je de virusscanner, de Firewall, 25 GB online opslag, volledige Identity bescherming inclusief Facebook-beveiliging voor kinderen. Het enige dat er niet bij in zit is de mobiele Android App bescherming.

€89,95 voor 10 PC’s/MAC’s/Androids per 1 jaar
Direct Bestellen

Bullguard Identity

Deze software van Bullguard bevat géén virusscanner, het is enkel een programma dat helpt om je identiteit te beschermen. Het doet dit door te zoeken naar privacygevoelige gegevens op de computer en u op de hoogte te brengen zodra deze gegevens een risico lopen. Vervolgens is het echter aan jezelf om de gegevens dan ook daadwerkelijk te beschermen. Het handige is dat dit in tegenstelling tot de reguliere virusscanner met één account op al je apparaten werkt, dus ook tablets, smartphones inclusief iPhone en Android. Voor €39,95 hadden wij echter wel iets meer functionaliteiten verwacht dan momenteel geboden worden.

Bullguard Mobile

De mobiele App van Bullguard is erg interessant. Ook dit is een volwaardige virusscanner voor Android. Echter vanaf het premium abonnement kun je hiermee tot 5 Android telefoons via ‘Parental Control’ monitoren. Zo kun je meerdere kinderen gemakkelijk in de gaten houden, bijvoorbeeld met wie ze bellen, welke apps ze gebruiken en zelfs hun locatie. Ideaal en veel waarde voor het bedrag van slechts €23,95, wie slechts 3 apparaten wil gebruiken krijgt €4,- korting.

Software

Om de Bullguard software te installeren heb je een Windows PC nodig, er is géén mogelijkheid om dit op Linux of MAC te installeren. Voor Windows werkt Bullguard vanaf Windows Vista tot en met Windows 10. Zorg verder voor minimaal 1 GB werkgeheugen en 850 MB vrije schijfruimte op het systeem. Het programma is in diverse talen beschikbaar waaronder Nederlands, Engels en Duits. De virusscanner van Bullguard werkt erg goed waarbij de Consumentenbond in 2016 met name positief was over de Firewall van het BullGuard Internet Security abonnement. Deze is met €59,95 iets duurder maar wanneer je het over twee of drie PC’s kunt verdelen compenseert dat enigszins.

Klantenservice

Bullguard heeft 24 uur per dag 7 dagen per week technische ondersteuning, zowel per email als via een live chat functie. Dit ziet er goed uit, ook het feit dat alle talen worden ondersteund in de helpdesk is prettig om te zien. Een nadeel is dat er géén telefonische helpdesk beschikbaar is. Er is ook een onderdeel op de website met antwoorden op veelgestelde vragen, echter is deze dan weer enkel in het Engels en niet in het Nederlands beschikbaar.

Top 5 Antivirus (2019)

Score 9,8
Score 9,3
Score 9,3
Score 9,2
Score 9,2