€29,99 vanaf€ 26,99Per jaar
Geschikt voor:
windowsmacandroidios
€29,99 vanaf€ 26,99Per jaar
  • Gaming modus
  • VPN inbegrepen

Kaspersky Virusscanner

Kaspersky is een wereldwijde organisatie met het hoofdkantoor in Rusland. Het bedrijf behoort met 400 miljoen gebruikers tot de top vier van grootste leveranciers van beveiligingssoftware.

VOORDELEN:

  • Kies je aantal apparaten
  • Laag verbruik van resources
  • Goede review scores

NADELEN:

  • Géén iDeal ondersteuning
  • Interface soms onduidelijk

AANBIEDING:

Er is een korting van 10% actief op alle abonnementen via onderstaande link.

Naar de website van Kaspersky

€ 26,99 Bestel

Testresultaten

Kaspersky antivirus is door onafhankelijke labs getest. Hieruit kwamen positieve resultaten. Kaspersky is zeer goed in het opsporen en stoppen van binnenkomende bedreigingen. Ook kan het goed omgaan met het verwijderen van reeds aanwezige malware.

Kaspersky antivirus is zeer goed in het stoppen van binnenkomende bedreigingen. Daarnaast wist het programma ook de volle 100% aan phishing pogingen te stoppen. Dit is werkelijke een fantastische prestatie. We kunnen dus concluderen dat Kaspersky zeer goed is in het opsporen van nieuwe bedreigingen.

Software

Uit de testen is ook gebleken dat een volledige systeem scan slechts 11% geheugen van je pc verbruikt. Zelfs wanneer je je pc intensief gebruikt, heeft Kaspersky een minimale invloed op je systeem. Ook wanneer het programma niet actief bezig was, maar wel nog in de achtergrond aanwezig was, verbruikte het minimale resources. Bij Windows 10 zijn de prestaties zelfs nog iets beter dan bij Windows 8. Voor beide besturingssystemen geldt dat Kaspersky boven gemiddeld presteert.

Het fijne aan de userinterface is dat het proper en modern aanvoelt. De navigatie binnen het programma is acceptabel maar kan nog verbeterd worden. Een menu met alle functies zou een goede oplossing zijn.

Kaspersky voor de MAC/iPhone

Kaspersky heeft een virusscanner die geschikt is voor de MAC, echter dit geldt niet voor het goedkoopste abonnement: Kaspersky Anti-Virus. MAC gebruikers moeten bij Kaspersky kiezen voor het Internet Security of het Total Security abonnement.

Kasperksy voor Android

Voor Android geldt hetzelfde als voor de MAC, pas vanaf het Internet Security en het Total Security abonnement kun je een Android telefoon of Android tablet tegen virussen beschermen met Kaspersky.

Klantenservice

De technische support van Kaspersky is redelijk matig. Voor beginnelingen is het zeer moeilijk om de juiste informatie te vinden binnen het programma. Een gecentraliseerde ondersteuningspagina zou welkom zijn. Er is ook een live support aanwezig. Deze is gevestigd in de Filipijnen. Het is een snelle ondersteuning al merk je wel dat ze een script aflezen. Echte kennis is er niet aanwezig. Wil je toch echte kennis, dan wordt je doorgeschakeld naar Canada. Alleen is het jammer dat je je uitleg opnieuw moet doen, deze keer aan iemand die er wel verstand van heeft.

Samenvatting

Kaspersky heeft wat extra features toegevoegd aan de 2018 versie. Het scant nu ook automatisch mails op verborgen programma’s of virussen die je pc kunnen beschadigen. Daarnaast scant het ook elke USB-stick die ingeplugd wordt. Daarnaast komt Kaspersky antivirus met een gaming mode. Je kan deze aanzetten wanneer je aan het gamen bent zodat het programma niet zal opstarten wanneer je gamet. Hierdoor zal je game niet vertragen door het programma.