Nederlandse Tests ✓ Alleen Goede Virusscanners ✓ Reviews & Prijzen

Malware Killer van Iolo, een laatste redmiddel?

Het Amerikaanse Iolo Technologies heeft een malware product specifiek gebouwd op systemen waar de malware reeds is binnen gedrongen. Waar andere beveiligingssoftware er meestal op gericht is malware buiten te houden is dit product een laatste redmiddel als het kwaad al is geschied.

Iolo technologies is opgericht in 1998 en gevestigd in Los Angeles. De software van Iolo is er om je PC te beschermen en ook te optimaliseren. Zo is Iolo bekend om hun product System Mechanic, dit helpt je computer beter te functioneren. De meest complete beveiliging inclusief virusscanner is het software pakket Phoenix 360, deze bevat onder andere: privacy bescherming, wachtwoord beheer, virusscanner, malware bescherming en malware verwijderen, harde schijf wissen, PC optimalisatie en bestandherstellen.

Het product Malware Killer van Iolo noemen ze zelf een nucleaire optie die malware vindt en verwijdert, van reeds besmette systemen. De software is te koop vanaf $19,96 per jaar en is enkel geschikt voor Windows PC’s.

Website: https://www.iolo.com

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   BesteVirusscanners.nl
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0