Over Bestevirusscanners.nl

Sinds 2011 maken wij vergelijkingswebsites en sinds 2016 is www.bestevirusscanners.nl actief met als doel consumenten en bedrijven te informeren over de beste virusscanners.

Deze pagina is een vergelijkingswebsite waarmee je gemakkelijk en gratis verschillende virusscanners kunt vergelijken. Bij het vergelijken van producten en diensten letten wij altijd goed op aan de ene kant de beloften die het bedrijf zelf maakt op haar eigen pagina’s en aan de andere kant in hoeverre dit overeen komt met ervaringen van gebruikers en resultaten van onafhankelijke testbureau’s.

Wij maken verschillen in technische producten en diensten inzichtelijk.

Deze website is in eigendom van ReferMedia, het bedrijf achter diverse andere vergelijkingswebsites op het gebied van internet diensten. We zijn gespecialiseerd in het analyseren van technische producten voor de consumentenmarkt om deze vervolgens duidelijk geordend in een top 5 of een top 10 te presenteren.

Onze websites zijn Nederlandstalig en worden grondig gecontroleerd, helaas kunnen wij niet garanderen dat er af en toe foutjes op www.bestevirusscanners.nl terecht komen. Zo kan het gebeuren dat bedrijven hun product aanbod aanpassen waardoor onze informatie achterhaald is of dat er een menselijke fout gemaakt is.