Over Bestevirusscanners.nl

Wie zijn wij?

Bestevirusscanners.nl is opgericht om de keuze voor een virusscanner Goed en gemakkelijk te kunnen maken. Door zowel een simpele Top 10 te bieden als een vergelijker op basis van functies en opties kunnen gebruikers de antivirus software vinden die het beste past.

Deze pagina is een vergelijkingswebsite waarmee je gemakkelijk en gratis verschillende virusscanners kunt vergelijken. Bij het vergelijken van producten en diensten letten wij altijd goed op aan de ene kant de beloften die het bedrijf zelf maakt op haar eigen pagina’s en aan de andere kant in hoeverre dit overeen komt met testresultaten van onafhankelijke bureau’s.

Wij maken verschillen in technische producten en diensten inzichtelijk.

Deze website is in eigendom van ReferMedia. ReferMedia is ontwikkelaar en eigenaar van vergelijkingswebsites op het gebied van online diensten en software. We zijn gespecialiseerd in het analyseren van technische producten voor de consumentenmarkt om deze vervolgens duidelijk geordend in een top 5 of een top 10 te presenteren.

Onze websites zijn Nederlandstalig en worden grondig gecontroleerd, helaas kunnen wij niet garanderen dat er af en toe foutjes op www.bestevirusscanners.nl terecht komen. Zo kan het gebeuren dat bedrijven hun product aanbod aanpassen waardoor onze informatie achterhaald is of dat er een menselijke fout gemaakt is.

Neem contact met ons op via dit formulier.

BesteVirusscanners.nl is onderdeel van ReferMedia B.V.

Postadres:
Spakenburglaan 43
8244 DW Lelystad

KVK:
08179518