Vanaf nu een Top 5

Sinds de lancering van Bestevirusscanners.nl in 2016 werd er een top 10 getoond op de homepagina. We hebben echter geleerd uit de feedback van onze gebruikers dat keuze uit vijf producten meer dan voldoende is. Vandaar dat we vanaf vandaag een Top 5 tonen op de homepagina.

Doordat we nu een kleiner aantal virusscanners weergeven is er gelijk ruimte over voor extra details. Zo geven we nu op de homepagina in de top 5 virusscanner gelijk enkele testresultaten weer en een selectie aan aanwezige functies. Wie alle recensies zoekt kan altijd op de overzicht pagina kijken om zo de betreffende dienst te vinden.

We verwachten dat door deze wijziging het vergelijken en kiezen gemakkelijker wordt gemaakt. Hoewel we graag veel producten en diensten vergelijken willen we de keuze wél zo simpel mogelijk houden. Bij antivirus software zijn er veel diensten die een vergelijkbaar aanbod bieden. Dat is mede een reden waarom een kleiner aantal genoeg keuzemogelijkheid geeft. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over deze wijziging horen we dat natuurlijk altijd graag.