Nederlandse Tests ✓ Alleen Goede Virusscanners ✓ Reviews & Prijzen

Virusscanners Vergelijken

Hoe werkt het Vergelijken?

Virusscanners vergelijken is met dit overzicht en de aanwezige filters erg gemakkelijk. Bij het vergelijken dien je altijd goed te letten op belangrijke basis eigenschappen zoals de besturingssystemen die worden ondersteund en het aantal apparaten waarop de antivirus software geïnstalleerd kan worden.

Daarnaast hebben wij de virusscanners een score gegeven op basis van behaalde prestaties in Onafhankelijke Nederlandse Testsituaties. Deze tests worden meerdere keren per jaar uitgevoerd waarna wij dan ook telkens de score weer updaten.

No products for comparison

Virusscanner Details

In deze vergelijker zie je per virusscanner enkele details staan, daarnaast staat er nog de prijs van het abonnement. Deze prijs betreft een vanaf prijs voor het eerste jaar. Virusscanners geven namelijk regelmatig flinke kortingen het eerste jaar, wie daarna verlengt kan vaak weer gebruik maken van een korting of gaat dan akkoord met een hoger tarief.

Sortering van de Vergelijker

De volgorde van de bedrijven wordt standaard gesorteerd op Score. Dit is de gemiddelde score op basis van de onafhankelijke testbureau ’s die wij verwerken tot een score.

Ook kan er gesorteerd worden op prijs waarbij de laagste prijs (inclusief korting) bovenaan komt te staan.

Filteren

In de filter opties kan een persoonlijke selectie worden gemaakt van functies en mogelijkheden die van belang zijn. Zo zijn functie als een Firewall en bijvoorbeeld VPN niet standaard aanwezig in alle virusscanners en kun je die met een filter gemakkelijk selecteren. De vergelijker wordt vervolgens automatisch aangepast met een passende selectie.

BesteVirusscanners.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0