Nederlandse Tests ✓ Alleen Goede Virusscanners ✓ Reviews & Prijzen

BitDefender of BullGuard?

Heb je bijna een keuze gemaakt maar twijfel je nog tussen BitDefender en BullGuard? Dan kun je aan de hand van deze vergelijking een goede keuze maken. We zetten deze twee zeer goede virusscanners naast elkaar omdat ze veel overeenkomsten hebben en momenteel (mei 2019) beide in onze Top 3 staan.

Voordat we de specificaties verder vergelijken, waarom staan deze twee bedrijven zo hoog in onze ranking? Dat komt met name door goede prestaties in antivirus tests, lage standaard prijs in combinatie met een scherpe korting en de betaalmogelijkheid iDeal. Op basis van deze drie onderdelen weten zowel BitDefender als BullGuard regelmatig hoge scores te behalen in onze ranking.

Samenvatting 1-op-1 vergelijking:

Bullguard en BitDefender beschermen beiden erg goed

Bullguard is goedkoper dan BitDefender

BullGuard werkt al vanaf het Internet Security abonnement op alle apparaten Win/MAC/iOS/Android (BitDefender werkt pas vanaf Total abonnement ook op andere apparaten)

Vergelijken per abonnement

Beide bedrijven richten zich op drie verschillende abonnementen, deze zetten we naast elkaar zodat de verschillen en overeenkomsten inzichtelijk worden.

Antivirus (basis abonnement):

abonnement:BitDefender Antivirus
BullGuard Antivirus
AntivirusJaJa
Anti MalwareJaJa
Wifi beveiligingJaJa
Veilig bankierenJaJa
Basis VPN (?)JaNee
Anti-phishingJaJa
FirewallNeeNee
WindowsJaJa
MACNeeNee
iOSNeeNee
AndroidNeeNee
Aantal apparatenmax. 3max. 1
Standaardprijs€39,99€29,99
Actietarief€29,99
(bestellen)
€23,99
(bestellen)

Beide instap abonnementen zijn enkel geschikt voor Windows, wie een MAC of Android wil beveiligen kiest voor een duurder abonnement. BitDefender heeft een iets hoger tarief maar biedt daarvoor wel gelijk de optie de software op maximaal 3 apparaten te installeren in plaats van één bij Bullguard. Zo kom je per apparaat erg goedkoop uit.

Internet Security (Midden abonnement):

abonnement:BitDefender Internet
BullGuard Internet
AntivirusJaJa
Anti MalwareJaJa
Wifi beveiligingJaJa
Veilig bankierenJaJa
Basis VPN (?)JaNee
Anti-phishingJaJa
FirewallJaJa
WindowsJaJa
MACNeeJa
iOSNeeJa
AndroidNeeJa
Aantal apparatenmax. 10
max. 10
Standaardprijs€59,99€59,99
Actietarief€39,98
(bestellen)
€29,99
(bestellen)

Wat opvalt bij de midden (Internet Security) abonnementen is dat ook in dit pakket BitDefender géén ondersteuning heeft voor MAC/Android. Een ander verschil is het aantal apparaten dat in dit abonnement kan worden beschermd. Bij BitDefender zijn dat er wederom 3 terwijl dit er bij BullGuard maar liefst 10 zijn. Wie veel apparaten heeft en ook Android of MAC apparaten in huis heeft kan dus beter voor BullGuard Internet Security kiezen.

Total/Premium (Meest complete abonnement):

abonnement:BitDefender Total
BullGuard Premium
AntivirusJaJa
Anti MalwareJaJa
Wifi beveiligingJaJa
Veilig bankierenJaJa
Basis VPN (?)JaNee
Anti-phishingJaJa
FirewallJaJa
WindowsJaJa
MACJaJa
iOSJaJa
AndroidJaJa
Aantal apparatenmax. 10
max. 15
Standaardprijs€79,99€89,99
Actietarief€49,99
(bestellen)
€36
(bestellen)

De Premium/Total abonnementen van BullGuard en BitDefender bieden alle opties die de bedrijven in huis hebben. Bij BitDefender kun je deze antivirus voor €79,99 per jaar bestellen en vervolgens op maximaal 5 apparaten gebruiken. BullGuard vraagt met €89,95 een tientje meer maar biedt wel de mogelijkheid om maximaal 15 apparaten te beveiligen.

Conclusie & Advies

Op basis van deze één op één vergelijking kunnen we goed inzien wanneer BitDefender de beste keuze is en wanneer BullGuard juist de aanbevolen optie is. Per scenario geven we onze aanbeveling:

Beide anti-virus programma’s zijn erg goed, ze beschermen goed en zijn betaalbaar. Het hangt er net vanaf welke apparaten u wil beveiligen en hoeveel en of er bepaalde extra’s gewenst zijn.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   BesteVirusscanners.nl
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   2